Raw mini tarts

hlavna
4 porcie
20 minút príprava
cca 2 hod. namáčanie

Suroviny

Korpus

  • 1 H mandle
  • 1 H vlašské orechy
  • ½ H sušené datle

Náplň

  • 1 ks avokádo väčšie zrelé
  • 2 ks banány menšie zrelé
  • 3-4 PL kakao
  • 2 PL mandľové mlieko
  • vanilkový struk
  • + sladidlo podľa chuti

Na vrch

  • čerstvé jahody

Postup

  1. Suroviny na korpus si namočíme minimálne na dve hodiny. Potom si vodu zlejeme, orechy a datle dáme spolu do mixéra a vymixujeme, nie celkom na hladko, na malé kúsky. Pre ľahšie mixovanie môžete pridať trochu vody. Vymixovaná hmota by mala byť lepkavá.
  2. Formičky na koláče si môžete vystlať papierom na pečenie. Do foriem dajte vymixovanú zmes, ktorú do foriem vtlačíte. Formy odložíme do chladničky a zatiaľ si pripravíme krém.
  3. Avokádo a banány si ošúpeme a nakrájame na menšie kúsky. Dáme do mixéra spolu s mliekom, vyškrabaným vnútrom z vanilkového struku, pridáme kakao a ochutíme sladidlom. Všetky suroviny spolu vymixujeme do hladka.
  4. Z chladničky vyberieme formičky s korpusom a navrstvíme na ne krém.
  5. Hotové tortičky ozdobíme čerstvými jahodami.
  6. Koláče konzumujte hneď.

last

Páči sa ti tento recept?
Podpor ma lajkom na facebooku alebo zanechaj pod receptom koment.
Budem vďačná za tvoju reakciu :)